Условия за използване на сайта

  1. С влизането си в сайта всеки потребител се задължава да спазва настоящите условия за ползване на сайта и да не нарушава авторските права, посочени по-долу.
  2. Потребителите могат да ползват всички функции на сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО и неограничено.
  3. За достъп или използване на пълните функции на сайта може да е необходимо да се регистрирате и да влезете в потребителският си профил.
  4. Сайтът разполага със защитна система от копиране на информация.
    Тази система не Ви позволява да маркирате никакво съдържание от сайта (без значение снимково или текстово) и не Ви позволява да използвате второто копче на мишката, чрез което също може да се копира информация.
  5. Снимковите и мултимедийните файлове (клипове и аудиофайлове) са притежание на съответните посочени собственици. Почистване с Rainbow не носи отговорност при копиране на тези материали от трети страни без посочване на автора.
  6. Ако под снимковите или мултимедийните файлове няма посочен собственик, те са собственост на Почистване с Rainbow.
  7. Снимките на Rainbow и логотата на Vivacom, Telenor, A1 и Viber, които са използвани за изготвянето на сайта, са собственост на посочените собственици и Почистване с Rainbow не носи отговорност при копиране на тези снимки и логота от трети страни без посочване на автора.