Пране на мека мебел и матраци

 (дивани, матраци, фотьойли, канапета и др. тапицирани мебели)

Знаете ли, че местата където най-често релаксирате може да се окажат опасни за вашето здраве. Стряскащо, но това е самата истина.

Диваните, фотьойлите и канапетата, на които всяка вечер лежите докато гледате телевизия  и матраците, на които спите са  част от местатa, където се събират най-много прах и акари. Тeзи микрoскопични паякообразни кърлежи са основната причина за много алeргии, астма и белoдробни зaболявания. Затова, ако искате да бъдете здрави, трябва редовно да почиствате канапетата и матраците си.

За съжаление почистването на домашния прах и премахването на акарите  се явява изключително трудно и  почти невъзможно дори и с професионални прахосмукачки. Rainbow е единствената система за почистване, която е призната със сертификат за уникалност за способността си да премахва прахта и замърсяванията.

Ние мислим за Вашия дом и Вашето здраве и затова Ви предлагаме ИЗПИРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И МАТРАЦИ с най-добрата система. Времетраенето на услугата е между 1 и 3 часа (в зависимост от големината на площта, която се пере).

Чрез системата Rainbow Вие няма да чакате много, докато изпраната повърхност стане годна за употреба, защото тя остава почти суха.