Пране на килими и мокети

Пране на килими

Килимът е едно от нещата, които се замърсяват най-бързо във всеки дом. За кратко време в него се събират  изключително много прах, акари и куп други бактерии, които ако не бъдат почистени навреме се разнасят във въздуха. Последствията от това са бързо захабен килим, непривлекателен и неуютен дом.

Нещо повече, мръсните килими вредят дори на здравето ни. Прахът, акарите и мръсотията, които най-често „живеят” в  килимите са причина за алергии, хрема и други заболявания. Освен бактерии и всякаква мръсотия, килимът е мястото където лесно се трупат лошите миризми. Ето защо ако искате домът ви да бъде едно добро място за живеене – редовното почистване на килимите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Колко често трябва да се перaт килимите?

Килимите се замърсяват изключително бързо, те са като дрехите, които носим. Ето защо един килим трябва да бъде почистван с прахосмукачка  ако не всеки ден, то през ден (в зависимост от оживеността на мястото, където е поставен килима). Що се отнася до прането, то трябва да става поне 2-3 пъти в годината (отново в зависимост от мястото където е поставен килима).

За жалост на всички домакини прането на килими е една от най-тежките и трудоемки работи в почистването на един дом. Забравете мъките по изнасянето на килимите от вкъщи, уморителното търкане и дългите часове за изсъхване. Ние предлага решение за вашите проблеми – КАЧЕСТВЕНО ИЗПИРАНЕ НА КИЛИМИ при това на място. Ние ще се погрижим килимите ви да възвърнат първоначалните си цветове и да заприличат на нови. Не се притеснявайте и за изсъхването на килима, защото ние работим с най-добрата система за пране на килими, с която меките настилки остават почти сухи.

Професионалното почистване на килими е една от най-големите сили на системата Rainbow.

Какви етапи включва прането на килима?

Времетраенето на процедурата е около 2 часа в зависимост от големината и видът на настилката.

Пране на мокети

Mокетът е една от най-популярните меки подови настилки у нас.Тoй е предпочитан от мнозина, защото прави домът по-уютeн и топъл и е идеален за студените зимни дни. За съжаление, обаче, мокетът е настилка, която задържа изключително много мръсотия и вредни бактерии.

Всяка домакиня е наясно колко бързо се замърсява мокетът и колко трудно сe почиства след това. Редовнoтo му почистване, обаче е задължително, тъй като мръсотията от неизчистения мокет е предпоставка за много алергии и други заболявания.

Ето защо ние ви предлагаме  да забравите за мръсния мокет и да се погрижите за Вашия дом и Вашето здраве, като изберете тази наша услуга.

Какви етапи включва прането на мокета?

Времетраенето на процедурата е около 2 часа в зависимост от големината и видът на настилката.