Великденска промоция

 • 00дни
 • 00часове
 • 00минути
 • 00секунди

Описание на промоцията

Това е пакетна промоция, която включва няколко вида бонуси в зависимост от това каква е крайната стойност на извършеното Почистване с Rainbow:

 1. При поръчки за Почистване с Rainbow на стойност от 30лв. до 100лв.  – получавате отстъпка от 10% от стойността на крайната цена.
 2. При поръчка за Почистване с Rainbow на стойност над 100лв.  – получавате бонус изтупване на едно от изброените неща:
 • мека мебел
 • матрак
 • мокет до 20 м2

  1. Промоцията се прилага индивидуално и не може да бъде използвана в комбинация с друга промоция.
  2. Промоцията не се признава за валидна ако крайната сума, която трябва да заплатите за извършените услуги за Почистване с Rainbow e под 30 лева.
  3. Промоцията не се признава за валидна при нарушаване на някое от настоящите условия на промоцията или при нарушение на някое от изброените по-долу общи условия.

 1. Всяка промоция може да се използва многократно, като при използването на всяка промоция трябва да покривате настоящите общи условия за промоциите и условията за конкретната промоция.
 2. Нямате право да използвате повече от 1 (една) промоция за всяка заявка за Почистване с Rainbow, без значение дали промоцията обхваща самата заявка или е свързана със самото почистване.
 3. Нямате право да запазвате или да предотстъпвате правото си на промоция за следваща заявка или на друг клиент. Дадена промоция може да се използва само за заявката, която отговаря на условията на съответната промоция.
 4. Администраторът на сайта си запазва правото по всяко време да променя общите условия за всички промоции и конкретните условия за дадена промоция, както и сроковете и видът на самите промоции, като не е длъжен да уведомява потребителите на сайта за промените.