Пране на мека мебел и матраци

 (дивани, матраци, фотьойли, канапета и др. тапицирани мебели)

Знаете ли, че местата където най-често релаксирате може да се окажат опасни за вашето здраве. Стряскащо, но това е самата истина.

Диваните, фотьойлите и канапетата, на които всяка вечер лежите докато гледате телевизия  и матраците, на които спите са  част от местатa, където се събират най-много прах и акари. Тeзи микрoскопични паякообразни кърлежи са основната причина за много алeргии, астма и белoдробни зaболявания. Затова, ако искате да бъдете здрави, трябва редовно да почиствате канапетата и матраците си.

За съжаление почистването на домашния прах и премахването на акарите  се явява изключително трудно и  почти невъзможно дори и с професионални прахосмукачки. Rainbow е единствената система за почистване, която е призната със сертификат за уникалност за способността си да премахва прахта и замърсяванията.

Ние мислим за Вашия дом и Вашето здраве и затова Ви предлагаме ИЗПИРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И МАТРАЦИ с най-добрата система. Времетраенето на услугата е между 1 и 3 часа (в зависимост от големината на площта, която се пере).

Чрез системата Rainbow Вие няма да чакате много, докато изпраната повърхност стане годна за употреба, защото тя остава почти суха.

Времето във Варна

За повече информация и заявки за Почистване с Rainbow, можете да използвате нашите телефони, контактната форма или формата за online поръчка.

Връзка с нас

telephone  052 50 56 52

vivacom  0878 73 13 69

viber  0878 73 13 69

A1 logo  0885 19 86 19

telenor  0898 73 13 69

email

  Контактна форма

bg top logo22 Криейтив Комънс договор