Пране на килими и мокети

Индекс на статията

Пране на килими

Килимът е едно от нещата, които се замърсяват най-бързо във всеки дом. За кратко време в него се събират  изключително много прах, акари и куп други бактерии, които ако не бъдат почистени навреме се разнасят във въздуха. Последствията от това са бързо захабен килим, непривлекателен и неуютен дом.

Нещо повече, мръсните килими вредят дори на здравето ни. Прахът, акарите и мръсотията, които най-често „живеят” в  килимите са причина за алергии, хрема и други заболявания. Освен бактерии и всякаква мръсотия, килимът е мястото където лесно се трупат лошите миризми. Ето защо ако искате домът ви да бъде едно добро място за живеене - редовното почистване на килимите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Колко често трябва да се перaт килимите?

Килимите се замърсяват изключително бързо, те са като дрехите, които носим. Ето защо един килим трябва да бъде почистван с прахосмукачка  ако не всеки ден, то през ден (в зависимост от оживеността на мястото, където е поставен килима). Що се отнася до прането, то трябва да става поне 2-3 пъти в годината (отново в зависимост от мястото където е поставен килима).

За жалост на всички домакини прането на килими е една от най-тежките и трудоемки работи в почистването на един дом. Забравете мъките по изнасянето на килимите от вкъщи, уморителното търкане и дългите часове за изсъхване. Ние предлага решение за вашите проблеми - КАЧЕСТВЕНО ИЗПИРАНЕ НА КИЛИМИ при това на място. Ние ще се погрижим килимите ви да възвърнат първоначалните си цветове и да заприличат на нови. Не се притеснявайте и за изсъхването на килима, защото ние работим с най-добрата система за пране на килими, с която меките настилки остават почти сухи.

Професионалното почистване на килими е една от най-големите сили на системата Rainbow.

Какви етапи включва прането на килима?

  • Изтупване на килима с електрическата тупалката на системата Rainbow
  • Изпиране на килима с перящото устройство на Rainbow
  • Подсушаване на килима

Времетраенето на процедурата е около 2 часа в зависимост от големината и видът на настилката.

Времето във Варна

За повече информация и заявки за Почистване с Rainbow, можете да използвате нашите телефони, контактната форма или формата за online поръчка.

Връзка с нас

telephone  052 50 56 52

vivacom  0878 73 13 69

viber  0878 73 13 69

A1 logo  0885 19 86 19

telenor  0898 73 13 69

email

  Контактна форма

bg top logo22 Криейтив Комънс договор