Условия за ползване на VIP карта

Раздел 1 - Условия за получаване на VIP карта

  1. Трябва да сте направили заявка за Почистване с Rainbow.
  2. Трябва да попълните коректно посоченият регистрационен формуляр.
  3. След пристигане на нашият екип, на Вашият адрес, трябва да заплатите съответната стойност на Вашата VIP карта, след което нашият екип ще Ви предостави Вашата VIP карта за да можете да я използвате и да получите съответната отстъпка за Почистване с Rainbow.

Раздел 2 - Условия за използване на VIP карта

  1. Всяка VIP карта има валидност в определен период или в определен брой пъти, в които може да бъде използвана, като за всяка карта валидността се определя в зависимост от стойността на картата.
  2. Картата не може да бъде използвана повече от определеният максимален брой пъти или при изтичане на срокът й на валидност.
  3. Всеки клиент може да притежава неограничен брой карти, но за всяка поръчка за Почистване с Rainbow може да бъде получена само 1 отстъпка от VIP карта
  4. Отстъпката от VIP картата се получава в края на поръчката за Почистване с Rainbow и се признава за валидна само ако крайната стойност на поръчката Ви, след приспадана на отстъпката от картата Ви, не е по-малка от 20лв.

Раздел 3 - Допълнения

  • Екипът на Почистване с Rainbow си запазва правото да прекратява регистрацията и използването на VIP карти по всяко време, без да се задължава предварително да предупреждава потребителите на сайта.
  • Екипът на Почистване с Rainbow си запазва правото да променя настоящите условия по всяко време, без да се задължава предварително да предупреждава потребителите на сайта за промените.

Времето във Варна

За повече информация и заявки за Почистване с Rainbow, можете да използвате нашите телефони, контактната форма или формата за online поръчка.

Връзка с нас

telephone  052 50 56 52

vivacom  0878 73 13 69

viber  0878 73 13 69

A1 logo  0885 19 86 19

telenor  0898 73 13 69

email

  Контактна форма

bg top logo22 Криейтив Комънс договор