Условия за ползване на сайта

  1. С влизането си в сайта всеки потребител се задължава да спазва настоящите условия за ползване на сайта и да не нарушава авторските права, посочени по-долу.
  2. Потребителите могат да ползват всички функции на сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО и неограничено.
  3. За достъп или използване на пълните функции на сайта може да е необходимо да се регистрирате и да влезете в потребителският си профил.
  4. Сайтът разполага със защитна система от копиране на информация.
    Тази система не Ви позволява да маркирате никакво съдържание от сайта (без значение снимково или текстово) и не Ви позволява да използвате второто копче на мишката, чрез което също може да се копира информация.
  5. Снимковите и мултимедийните файлове (клипове и аудиофайлове) са притежание на съответните посочени собственици. Почистване с Rainbow не носи отговорност при копиране на тези материали от трети страни без посочване на автора.
  6. Ако под снимковите или мултимедийните файлове няма посочен собственик, те са собственост на Почистване с Rainbow.
  7. Снимките на Rainbow и логотата на Vivacom, Telenor, A1 и Viber, които са използвани за изготвянето на сайта, са собственост на посочените собственици и Почистване с Rainbow не носи отговорност при копиране на тези снимки и логота от трети страни без посочване на автора.

icon infoАдминистраторът на сайта си запазва правото да променя настоящите условия за ползване на сайта, без да уведомява потребителите за промените.

icon warningПотребителите на сайта се смятат за уведомени за промените по настоящите условия веднага след публикуването на променените условия в сайта.
Потребителите на сайта се задължават периодично да преглеждат настоящите условия за да се осведомяват своевременно ако има настъпили промени по условията.

Последна актуализация:  В 13:00ч. на 26.05.2014г.

Произведението Почистване с Rainbow e създадено от @$@LT Web и използва
Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България договор.
Базирано на следната творба: Почистване с Rainbow.

Времето във Варна

За повече информация и заявки за Почистване с Rainbow, можете да използвате нашите телефони, контактната форма или формата за online поръчка.

Връзка с нас

telephone  052 50 56 52

vivacom  0878 73 13 69

viber  0878 73 13 69

A1 logo  0885 19 86 19

telenor  0898 73 13 69

email

  Контактна форма

bg top logo22 Криейтив Комънс договор